ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Ποικίλες προτάσεις ενοικίασης αυτοκινήτου για άνετες περιηγήσεις στη Μύκονο, όπως μικρά οικονομικά αυτοκίνητα, JEEP / SUV, υπερπολυτελή Cabrio καθώς και Mini Bus. Το QUATTRO RENT A CAR προσφέρει πληθώρα επιλογών ακόμα και σε πιο εξειδικευμένες ζητήσεις για αυτόματα ή χειροκίνητα 4Χ4, τα οποία θα αποτελέσουν την ιδανική πρόταση για μια ευχάριστη εξερεύνηση του νησιού.

SCOOTERS / ATVS

Όσοι θέλετε οι περιηγήσεις σας στη Μύκονο να συντροφεύονται διαρκώς από την αίσθηση ελευθερίας, έχουμε τις καλύτερες λύσεις σε δίτροχες μηχανές νέας παραλαβής από 50cc έως και 125cc της εταιρείας Piaggio στα μοντέλα Liberty, Fly και Typhoon. Αν πάλι επιλέξετε τα μοναδικά τετράχρονα ATVS, θα νιώσετε πρωταγωνιστές σε κινηματογραφική ταινία με θέμα τις καλοκαιρινές εξερευνήσεις, οδηγώντας με ασφάλεια προς αναζήτηση κρυμμένων παραλιών και σπάνιων φωτογραφημένων τοπίων του νησιού.

Mykonos Rent a Car

MINI VAN

Αν η οδήγηση σε άγνωστους προορισμούς δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς ή αν δεν έχετε δίπλωμα οδήγησης, η λύση για τις μετακινήσεις σας στη Μύκονο είναι η ενοικίαση Mini Van με οδηγό για έως οκτώ (8) επιβάτες, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Απολαύστε τα τοπία του νησιού ξέγνοιαστοι, ανακαλύψτε μυστικές τοποθεσίες που θα σας υποδείξει ο οδηγός μας και γνωρίστε την καθημερινή ζωή του τόπου μας μέσα από απόλυτα ασφαλείς και συναρπαστικές διαδρομές.